Calendar

MACIMIDE Annual Work Conference Program

23 September

European Cartoon Award Cartoons day

17 October
View all upcoming eventsView past events
Loading Events
  • This event has passed.

Europe in your district

1 October 2019 | 00:0023:59

| Spoken language: Nederlands

(This event is in Dutch)

Studio Europa trekt de wijk in! Het doel: op een laagdrempelige manier het gesprek aangaan over wat ons dwars zit en wat we fijn vinden in Europa. Samen met de Maastrichtse organisatie Burger in Beweging organiseren we tien bijeenkomsten in tien verschillende wijken van Maastricht.

Europa en de EU zijn hot topics, toch blijft het vaak vooral een onderwerp voor het (jonge) academisch publiek in de randstad waar doorgaans de meeste bijeenkomsten worden georganiseerd. We horen dan ook maar weinig van de mensen die niet zo snel naar een lezing zouden gaan of tijdens de Europese verkiezingen in mei thuis zijn gebleven.

Bij Studio Europa zijn we juist heel erg benieuwd naar de meningen en inzichten van hen die we niet vaak horen als het over Europa en de Europese Unie gaat en daarom komt Studio Europa naar jou! Ben je vóór of tegen? Of ben je er gewoon niet zo erg mee bezig? Misschien is het te complex? Maakt het geen deel uit van jouw dagelijkse realiteit? Vertel het ons en de andere bewoners van de wijk in je eigen buurtcentrum. Iedereen is van harte welkom om langs te komen! Neem vooral je buren mee en geniet samen van een kop koffie en een goed gesprek.

Houd deze pagina of ons Facebook evenement in de gaten want de exacte datums en locaties volgen binnenkort!

Details

Date:
1 October 2019
Time:
00:00–23:59