Agenda

Speech en Q&A met Eurocommissaris voor Klimaatactie ​​- Wopke Hoekstra

21 mei
Aankomende evenementenAfgelopen evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Boulevard Europa

10 december 2020 | 00:0013 december 2020 | 23:59

| Voertaal: Nederlands

Een weekend weg in het buitenland of een drankje in het café: dat is in het Europa van vandaag geen vanzelfsprekendheid meer. Waar vind je in deze ongekende tijden van crisis en polarisatie nog ontspanning, een goed gesprek of een scherpe analyse?

Studio Europa Maastricht opent Boulevard Europa, hét online alternatief voor wie het bruisende leven in de straten mist. Stap binnen in Café Europa en luister naar vurige discussies in onze podcasts. Bezoek het Kenniskwartier voor duiding van wetenschappers en struin over het Verdiepingsplein voor een pittig gesprek met journalisten. Ervaar Europa op het witte doek en onderzoek jouw democratische waarden in de Cultuursteeg. Of steek je handen uit de mouwen in onze Werkplaats en plavei de weg voor een beter Europa. Kortom, Boulevard Europa is een ontmoetingsplek waar we samen, vanuit onze huiskamers, het gesprek over Europa vormgeven.

Boulevard Europa is toegankelijk voor iedereen, waar dan ook, elk moment van de dag. Er valt genoeg te beleven voor wie slechts tijd heeft voor een kort bezoek, maar ook voor wie uitgebreid wil flaneren en alle gebouwen wil bezoeken. Ontdek Europa! En ontdek wat deze online boulevard allemaal te bieden heeft!

Boulevard Europa is het antwoord van Studio Europa op het nieuwe normaal. Normaalgesproken vinden in december het jaarlijkse driedaagse evenement Maastricht Europe Days plaats. Met de lancering van een online ervaring pakken we het net wat anders aan, zonder de waarde van het publieke debat over Europa uit het oog te verliezen.

Ontdek het programma

Gegevens

Begin:
10 december 2020 | 00:00
Einde:
13 december 2020 | 23:59

Locatie

Organisator

Studio Europa Maastricht