Agenda

MACIMIDE Annual Work Conference Program

23 september

European Cartoon Award Cartoons day

17 oktober
Aankomende evenementenAfgelopen evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Captains of Circularity

17 januari | 09:0018:00

| Voertaal: Nederlands

Captains of Circularity   

17 januari 2024 (09:00 tot 18:00) | Brightlands Chemelot Campus

Limburg heeft de ambitie om voorop te lopen in de transitie naar een circulaire economie in Nederland en Europa. Een duurzaam toekomstbeeld waarin afval en verspilling niet langer bestaan, krijgt langzaam maar zeker vorm. De belofte van een circulaire economie wordt echter niet zomaar ingelost.

Op initiatief van Universiteit Maastricht, Studio Europa Maastricht en het Maastricht Sustainability Institute, komen Captains of Circularity uit Limburg en de Euregio samen. In een dagvullend programma bespreken een selecte groep besluitvormers, denkers en aanpakkers de waarde van kennisdeling en het verbinden van circulaire oplossingen. We onderzoeken ook blinde vlekken en dilemma’s in het huidige beleid en bedrijfsvoering.

 

Wat kunt u verwachten?

De opzet van de dialoog is interactief en actiegericht. Of u nu een ervaren rot bent of nieuw in het veld, uw deelname draagt bij aan een rijker, integraler begrip van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een circulaire toekomst voor Limburg.

Verrijk uw kennis: Luister naar vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland die op een toegankelijke manier hun nieuwste inzichten en best practices met u delen.

Vergroot uw netwerk: Ontmoet en verbind met gelijkgestemde professionals binnen én buiten uw eigen sector en regio.

Verbreed uw perspectief: Neem deel aan discussies die gericht zijn op het identificeren van onbenutte kansen op het gebied van kennisdeling en samenwerken in de (Eu)regio.

Maak samen het verschil: Draag bij aan de vorming van een actieagenda voor bestaande en nieuwe partnerschappen die de transitie naar een circulaire economie in Limburg kunnen versnellen.

Bouw mee aan een gemeenschappelijke visie: Deel uw ervaringen en expertise om te komen tot een breed maatschappelijk draagvlak voor een duurzame toekomst voor Limburg als een Europese circulaire economie-hub.

 

Werk samen met ons aan de toekomst

U bent uitgenodigd omdat u middels uw onderzoek, ondernemerschap, beleidsterrein of maatschappelijk initiatief een belangrijke bijdrage levert, en zo een schakel vormt als besluitvormer, denker of aanpakker in het regionale ecosysteem van de circulaire economie in Limburg.

Kijkt u er ook naar uit om met anderen samen te werken aan de toekomst van Limburg in de circulaire economie? Meld u dan nu aan via de knop onderaan deze pagina.

 

Bent u verder benieuwd naar…

Het programma? Bekijk het conceptprogramma.

De locatie? Vind hier een routebeschrijving.

De sprekers en andere genodigden? Kijk hier wie u kunt ontmoeten.

Via onderstaande link kunt u zich kosteloos aanmelden voor dit evenement dat plaatsvindt op 17 januari 2024 van 09:00 tot 18:00:

Meld u nu aan

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
09:00–18:00

Locatie

Brightlands Chemelot Campus
Urmonderbaan 22
Geleen, Limburg 6167 RD Netherlands
+ Google Maps