Agenda

MACIMIDE Annual Work Conference Program

23 september

European Cartoon Award Cartoons day

17 oktober
Aankomende evenementenAfgelopen evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Europese Uitslagenavond

9 juni | 18:0023:30

| Voertaal: Dutch

HOE ZIET HET EUROPEES PARLEMENT ER DE KOMENDE JAREN UIT?

Hoe ziet het Europees Parlement er de komende jaren uit? Wordt radicaal rechts de grote winnaar en welke invloed heeft dat op de koers van de EU?

Op 9 juni beleef je de spannende verkiezingsavond in het hart van politiek Den Haag. Volg samen de uitslagen op een groot scherm in de sociëteit van Nieuwspoort. Of kom naar een van de panels waar onder andere Joris Luyendijk, Bernard Hammelburg en Arend Jan Boekestijn de polls en uitslagen zullen analyseren.

Ook zullen er politici aanwezig zijn om een reactie te geven op de definitieve uitslag die om 23 uur wordt verwacht. Tijdens de Europese Uitslagenavond in Nieuwspoort hoor je van dichtbij wat er na 9 juni gaat veranderen in de Europese politiek.

Moderatie is in handen van Annette van Soest, o.a. presentator van Café Europa, en Stefan de Vries, o.a. Europa-correspondent voor o.a. BNR Nieuwsradio.

Pers aanmelden via: Anneke@haagschcollege.nl 

De Europese Uitslagenavond is een samenwerking tussen BNR Nieuwsradio, Haagsch College, Nieuwspoort & Studio Europa Maastricht

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Parlement 

Samenwerking met Haagsch College
De podcast Café Europa maken we samen met onze partner Haagsch College. Haagsch College is een initiatief van Freek Ewals (oud-BNR Nieuwsradio) en Vincent Rietbergen (oud-NOS). Zij produceren inhoudelijke producties zoals theatertours met Rutger Bregman, Joris Luyendijk en Thomas Erdbrink. En verdiepende livestreams en podcasts over de actualiteit.

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
18:00–23:30

Organisator

Café Europa

Locatie

Perscentrum Nieuwspoort – Uitslagenavond, Den Haag