Agenda

Nabeschouwing op de verkiezingsuitslag: Wakker worden in een ander Europa

26 juni
Aankomende evenementenAfgelopen evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Nationale Verkiezingsshow met de Kiesmannen

9 maart 2021 | 20:3022:00

| Voertaal: Nederlands

Op dinsdag 9 maart, één week voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021, zijn de Kiesmannen terug met De Nationale Verkiezingsshow. Tijdens deze informatieve online show word je binnen 1.5 uur helemaal klaargestoomd voor de verkiezingen zodat jij straks met de borst vooruit het stemhokje instapt op 17 maart.

De Nationale Verkiezingsshow
Tijdens De Nationale Verkiezingsshow presenteren de Kiesmannen de politieke partijprogramma’s in een show vol satire, inhoudelijke analyse, muziek en spoken word. De Kiesmannen loodsen je dwars door het Haagsche moeras zodat je na afloop de bomen door het bos weer ziet.

Actuele onderwerpen zijn er genoeg, na het onstuimige jaar 2020; de wereld werd overvallen door een ongekende pandemie, geteisterd door een economische crisis en is in de ban van de wereldwijde protest movement #BlackLivesMatter. Tijdens deze 1.5 uur gaan de Kiesmannen in op deze en allerhande andere maatschappelijke gebeurtenissen. Wat is er gebeurd de afgelopen vier jaar? En wat vinden de verschillende partijen op het gebied van de economie, klimaat, de zorg en Europa? En krijgen we dit keer eindelijk een vrouwelijke premier?

De Kiesmannen
De Kiesmannen zijn drie politiek theatermakers (Jochem Jordaan, Floris Rijssenbeek en Dylan Ahern) die aan de wieg stonden van verschillende politieke theatershows, campagnes en podcasts. Ze stonden eerder in o.a. een uitverkocht Paradiso, ITA, Stadsschouwburg Groningen, Stadsgehoorzaal Leiden, en speelden ook in verschillende Europese steden als Londen, Brussel en Lyon.

Met deze link koop je kaartje bij Paradiso: https://bit.ly/3sYcESf 

Partners:  Studio Europa Maastricht, Universiteit van Amsterdam, Economics & Business

Gegevens

Datum:
9 maart 2021
Tijd:
20:30–22:00