Agenda

Speech en Q&A met Eurocommissaris voor Klimaatactie ​​- Wopke Hoekstra

21 mei
Aankomende evenementenAfgelopen evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Pint of Science Festival: Zijn sociale media storend voor ons leven?

22 mei 2023 | 19:0021:30

| Voertaal: English

Het Pint of Science festival brengt onderzoekers naar je lokale kroeg, waar ze je vertellen over het laatste nieuws in hun wetenschappelijke wereld. Op 22 mei om 19.00 uur in Tapasbar Que Pasa zullen SEM’s postdoctoraal onderzoeker Alexandra Masciantonio en Nino Gugushvili hun bevindingen delen in hun onderzoek naar de effecten van sociale media in ons dagelijks leven en onze geestelijke gezondheid. Zij zullen ingaan op de vraag welke rol sociale media spelen in ons leven en of het ons leven verstoort.

Als je geïnteresseerd bent in dit onderwerp, nodigen wij je uit om een biertje met hen te drinken!

Over de onderzoekers: 

AMasciantonio.pngAlexandra Masciantonio | Postdoctoraal onderzoeker | Studio Europa Maastricht

De impact van sociale media op ons leven als burger – een specifiek verhaal voor Europese burgers? Alexandra onderzoekt momenteel hoe Europese burgers sociale media gebruiken en hoe dit ons leven als burger kan beïnvloeden. Alexandra’s onderzoeksinteresses zijn breder gerelateerd aan sociale media vanuit een crossmediaal perspectief. Ze besteed ook haar tijd aan outreach-activiteiten, met de ambitie om uitwisselingen tussen onderzoek en samenleving te bevorderen.

NGugushvili.pngNino Gugushvili | Postdoctoraal Onderzoeker | Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen | Universiteit Maastricht

De impact van sociale media op onze geestelijke gezondheid – een verhaal over individuele verschillen? Nino’s onderzoek richt zich op het gebruik van digitale communicatietechnologie (met een bijzondere nadruk op smartphones en sociale netwerksites) en de impact daarvan op de geestelijke gezondheid. Daarnaast is ze ook een liefhebber van R & stats.

 

Aanmelden

Meld je hier aan.

Gegevens

Datum:
22 mei 2023
Tijd:
19:00–21:30

Organisatoren

Pint of Science Maastricht
Studio Europa Maastricht

Locatie

Que Pasa Maastricht
Tongersestraat 3
Maastricht, Limburg 6211 LL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie